NOGA zet zich in voor het All-In Diversity Project

De Nederlandse Online Gambling Associatie NOGA committeert zich aan het All-in Diversity Project

LONDON / AMSTERDAM – 17 mei 2021 – Het ‘All-in Diversity Project’, een door de industrie gedreven initiatief dat diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit in de wereldwijde goksector bevordert, is er trots op om vandaag te kunnen aankondigen dat de Nederlandse branchevereniging NOGA strategisch partner is geworden van het All-in Diversity Project.

NOGA, de brancheorganisatie van online kansspelaanbieders die zich inzetten voor een goed gereguleerde, aantrekkelijke en veilige online kansspelmarkt met een gelijk speelveld in Nederland, is een formeel samenwerkingsverband aangegaan met het All-In Diversity Project. Het partnerschap zal waardevolle informatie, webinars en trainingen over diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit opleveren voor NOGA en haar leden en de wijdere Nederlandse goksector.

We zijn buitengewoon verheugd Nederland te mogen vertegenwoordigen en deel uit te mogen maken van het internationale netwerk van het All-In Diversity Project en de belangrijke kwesties van gelijkheid, inclusiviteit en diversiteit in de gokindustrie in Nederland te mogen bevorderen. NOGA en haar leden zetten zich volledig in voor de waarden en doelen van het All-In Diversity Project en wij zullen deze actief uitdragen naar onze collega’s, gokbedrijven, medewerkers, stakeholders en Nederlandse overheidsinstanties ”, zegt Peter-Paul de Goeij, directeur van NOGA.

Brancheverenigingen zijn buitengewoon belangrijk bij het vormgeven van de normen en waarden en algemene richting van de markt, en samenwerking op belangrijke kwesties die iedereen aangaan. De steun van NOGA voor het All-in Diversity Project is een nieuwe sprong voorwaarts om ervoor te zorgen dat de gemeenschap zowel gevestigde als ontluikende markten omvat, en dat elk aspect van de sector een stem en een plaats aan tafel krijgt. Door samen te werken met verenigingen zoals NOGA, kunnen we de voortgang versnellen, meer informatie delen en betere handvatten bieden aan bedrijven in Nederland. Wij zijn heel enthousiast over dit partnerschap”, zegt Christina Thakor-Rankin, medeoprichter van het All-In Diversity Project.