NOGA/Barometer

NOGA Online Gambling Barometer

NOGA heeft het initiatief genomen tot het instellen van de jaarlijkse NOGA Online Kansspel Barometer: een meerjarig datagedreven onderzoek uitgevoerd door Ipsos, naar de stand van de (online) kansspelmarkt, bijvoorbeeld rond de thema’s kanalisatie en verantwoord spelen. Het internationaal vermaarde onderzoeksbureau Ipsos is verantwoordelijk voor het onderzoek van de Koa-Barometer, dat onafhankelijk van NOGA en haar leden is uitgevoerd.

Op 1 maart 2021 werd NOGA officieel gelanceerd en werden de uitkomsten van de eerste editie van de NOGA Online Kansspel Barometer aan de stakeholders gepresenteerd tijdens een live online webinar. Tijdens het webinar gaf Ipsos uitleg over de methodiek en de eerste resultaten en werden vragen van kijkers beantwoord.

Dit webinar is hieronder ‘on demand’ beschikbaar en is inmiddels in het Engels ondertiteld. Als u uw muisaanwijzer over het videoscherm beweegt, kunt u op de “CC” -knop klikken, de tweede knop linksonder op het scherm.

De integrale Barometer is via de onderstaande knop te downloaden.

NOGA nodigt belangstellenden nadrukkelijk uit hun suggesties of ideeën over (het verbeteren van) de Barometer met NOGA te delen. U kunt uw commentaar, vragen en suggesties over de Barometer sturen in een email aan info@no-ga.nl.