Tombola sluit zich aan bij NOGA

Amsterdam / Sunderland (UK), 8 september 2021. De Nederlandse Online Gambling Associatie (“NOGA”) verwelkomt tombola als jongste lid.

NOGA blijft groeien steevast op weg om de grote meerderheid van online kansspel aanbieders te vertegenwoordigen die actief zullen worden op de legale Nederlandse markt. Onlangs heeft Tombola een aanvraag ingediend en is het unaniem toegelaten als het nieuwste lid van de NOGA. Het is van het grootste belang dat aanbieders hun krachten bundelen om goede consumentenbescherming, verantwoord gokken en een gelijk speelveld te waarborgen als de markt opengaat straks op 1 oktober. Alleen gezamenlijk kan de industrie de Nederlandse online gokmarkt tot een succes maken en daarom is het geweldig nieuws dat Tombola heeft besloten zich bij NOGA aan te sluiten.

NOGA is bijzonder trots op de toetreding van haar jongste lid tombola. Wij zien dit als een duidelijk teken dat een groeiend aantal gokaanbieders overtuigd is van de vele voordelen die een branchevereniging en lokale vertegenwoordiging opleveren voor internationaal opererende aanbieders. Bovendien heeft tombola een ijzersterke reputatie en is het een geliefd merk bij de consument. We zijn er zeker van dat we elkaar zullen versterken en dat we allemaal zullen profiteren van deze samenwerking, aldus Peter-Paul de Goeij, directeur van NOGA.

Marc Smit, Country Manager Nederland bij tombola zegt: “tombola is zeer verheugd om in oktober hun unieke Bingo en Arcade spellen te introduceren bij de Nederlandse spelers. tombola streeft altijd naar een verantwoorde aanpak door spelers op de eerste plaats te zetten. Wij zullen samenwerken met NOGA en alle partners om ervoor te zorgen dat de Nederlandse Wet Kansspelen op afstand wordt nageleefd. tombola zet zich net als NOGA in om een goed gereguleerde, aantrekkelijke en veilige online kansspelmarkt te creëren

Over NOGA

De Nederlandse Online Gambling Associatie (NOGA), is dé branchevereniging en belangenbehartiger voor aanbieders van online kansspelen die zich inzetten voor een veilig, verantwoord en aantrekkelijk online kansspelaanbod in Nederland.

Over Tombola

Tombola, opgericht in 2000, is de grootste bingosite in het Verenigd Koninkrijk. tombola ontwikkelt en produceert alle bingosoftware en arcadegames zelf en heeft meer dan 700 mensen in dienst. tombola is alleen actief in landen waar gokken bij wet is toegestaan. Momenteel is de organisatie hét toonaangevende online bingobedrijf in Spanje, Italië, Denemarken en Zweden met kantoren in Milaan, Madrid, Kopenhagen en Gibraltar.