Introductie NOGA – Online Kansspel Barometer

Op maandag 1 maart om 15:00 uur organiseert de Nederlandse Online Gambling Associatie (NOGA) een online webinar waarin het zichzelf officieel presenteert. Tijdens dit webinar worden tevens de uitkomsten van de eerste editie van de NOGA Online Kansspel Barometer gepresenteerd.

Introductie NOGA – online gambling barometer
Datum: maandag, 1 maart 2021
Tijd: 15:00 uur
Duur: 00:45 uur

U kunt zich voor dit webinar aanmelden door te klikken op de volgende knop en op de webinar registratiepagina de knop aanmelden in te drukken en uw naam en uw emailadres achter te laten:

U ontvangt een bevestiging van uw deelname per email en een uitnodiging voor uw agenda.

Over NOGA
NOGA is de branchevereniging van online kansspelaanbieders die inzetten op een veilig, verantwoord en gevarieerd online kansspel aanbod in Nederland. Voor de vereniging en haar leden staat er de komende maanden veel te gebeuren. Zo treedt op 1 april de Wet Kansspelen op afstand (Koa) in werking, gaat zes maanden later de online kansspelmarkt in Nederland open en zullen ook NOGA-leden onder een Nederlandse vergunning actief mogen worden. Redenen genoeg voor NOGA om zichzelf op 1 maart aan haar stakeholders te presenteren.

Koa-Barometer
Daarnaast heeft NOGA het initiatief genomen tot het instellen van de jaarlijkse NOGA Online Kansspel Barometer: een meerjarig datagedreven onderzoek naar de stand van de (online) kansspelmarkt, bijvoorbeeld rond de thema’s kanalisatie en verantwoord spelen. Het internationaal vermaarde onderzoeksbureau Ipsos is verantwoordelijk voor de Koa-Barometer, die onafhankelijk van NOGA en haar leden wordt uitgevoerd. Tijdens het webinar geeft Ipsos uitleg over de methodiek en de eerste resultaten, waarna de aanwezigen vragen kunnen stellen.